tisdag 22 januari 2008

Camilla scrappar

Hej på er!
Jag är bara så himlans glad att jag äntligen har fått detta Scrapbookingpaket! Har ingen annan att berätta det för - förutom de två på jobbet som lurade in mig i detta. Har gjort ett första utkast till en sida nu ikväll. Det gick lite lättare när Svea somnade... Men oj, vad svårt! Har garanterat brutit mot en hel del skrivna och oskrivna regler. Hm, gör inget - det var skoj. Ska fortsätta nu! Ha det så bra allihop!
/Camilla

4 kommentarer:

Maud/En bok om dagen sa...

Lurade och lurade... ;-)
Vi visade ju bara lite grann och hipsvips så satt du och traderade för glatta livet! Så enkelt var det att dra ner dig i träsket! ;-)

Anonym sa...

Så himla kul Camilla. Jag vill så gärna se det du har gjort senare. Jag blev jättesugen att sätta mig bland scrapsakerna nu så jag tror jag gör det på momangen.

Annas resa sa...

Camilla, varför inte visa en bild av ditt scrappande här på bloggen så att vi alla får se!

Camilla sa...

Nej, det är jag inte riktigt redo för ännu - har inte ens limmat färdig min sida eftersom jag inte är riktigt nöjd. Men, så fort jag har gjort det visar jag mitt alster. Det svåraste just nu är egentligen att välja bilder - har så många favoriter. "Kill-your-darlings-uttrycket" får en annan dimension när jag ska plocka ut de absolut bästa. Ska ta itu med det ikväll.
Kramar på er/ Camilla