fredag 16 april 2010

Igelkottens elegans

Utan trängsel och gott om plats på övervåningen träffades vi i mitt (Anna K) nya hus för att äta en middag med etiopiska influenser och för att ägna några få korta ord om boken som endast hälften av bokklubbsentusiasterna hade läst (d.v.s. två av fyra). Guldstjärna till Elinor och Jenny. Anna K och Sara hade gjort tappra försök, men inte kommit så långt.

Först åt vi en fantastiskt god jordärtskockssoppa, följt av en doro wot (gooogla) och chokladmoussefyllda chokladcrepes med maränger till efterrätt. Under efterrätten kom boken på tal och Elinor och Jenny underhöll oss andra med intressanta reflektioner om boken för kvällen "Igelkottens elegans". Vi två som inte hade lyckats hitta tid att förkovra oss i boken tänker göra ytterligare försök att ta oss an Barberys roman. Har du läst boken? Kommentera gärna! Anna B, som oturligt nog blev sjuk, har skrivit om boken i detta inlägg.

Nästa gång tänker vi ägna oss åt en annan slags litteratur, nämligen "Äldst, yngst eller mittemellan" av Elisabeth Schönbeck. Visst låter det spännande? Vi ser fram emot annorlunda reflektioner. Vi ses väl då tjejer?

1 kommentar:

Annas resa sa...

Då kommer jag! Jag hade tankarna hos er igår, hela kvällen!